sunnuntai 1. tammikuuta 2017

Tervetuloa vuosi 2017!

Eilen uusivuosi vaihtui rauhallisissa meiningeissä. Hieman kyläilyä, lenkkeilyä, hyvää ruokaa, saunomista ja ennen kaikkea hyvää mieltä. Eilen J:n kanssa tuli paljon mietittyä sitä, mitä kaikkea vuosi 2016 pitikään sisällään. Hieman huolta ja murhetta, mutta kuitenkin enemmän iloa ja onnea. :) Valmistuminen ja töiden aloittaminen oli ennen kaikkea onnellisin asia koko vuodessa! Keväällä muutto vanhaan omakotitaloon teki mahdolliseksi alkaa vihdoin ja viimein haaveilla omasta taloprojektista. :) Jännityksellä jäämme odottamaan, mitä kaikkea tämä vuosi tuokaan tullessaan. :) 

Alennusmyynneillä tuli pitkästä aikaa käytyä oikein ajan kanssa,  ja paljon tarttuikin kaikkea mukaan! Vaatteita on nyt riittävästi ja löytyipä vihdoinkin olohuoneeseen uusi, ihana matto! :) Myös työhuoneeseen löytyi raidallinen puuvillamatto. 






Hyvää Uutta Vuotta! <3 

T. Jonna 

2 kommenttia:

  1. Kaunista ja niin harmonista. Mistä olohuoneen matto on ostettu, etsin vastaavaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi anteeksi myöhäinen vastaus! Jostain syystä blogger ei ole antanut mitään ilmoitusta kommenteista. Kiitos paljon kauniista sanoista! :) Matto löytyi sattumalta Askon alennusmyynneiltä. Periaatteessa matto oli tarkoitettu ulos, mutta hyvin sopii myös sisälle. Helppohoitonen ja nopeasti imuroitava ja sopii hyvin kotiin, jossa asustaa koira. :)

      Poista