perjantai 6. tammikuuta 2017

Loppiaisen viettoa

Meillä loppiainen on sujunut rauhallisesti. Oikeastaan meillä loppiaista vietettiin jo viime viikon torstaina. Silloin sain säikähtää sydämenin pohjasta. Olin aamulla pesemässä hampaita, kun kuului kauhea räsähdys olohuoneesta ja samalla Vilma juoksi keittiöön kynttilänjohtoihin sotkeutuneena ja vetäen kuusta perässään. Olin juuri edellisenä iltana täyttänyt kuusenjalan vesikupin, joten kaikki vesi kaatui lattialle. Lisäksi muutama lasinen kuusenkoriste särkyi ja itse kuusi varisutti mukavan määrän neulasia lattialle. No eipähän tarvinnut tänään riisua kuusta. :D 

Tänään kävimme hieman sukuloimassa ja pääsin tapaamaan pitkästä aikaa kummityttöäni. Voi mahdoton, miten paljon hän olikaan kasvanut ja kehittynyt! 

J lähti kiekkoilemaan vielä illaksi ja me tässä Vilman kanssa tehdään lähtöä lenkille. Rauhallinen ilta siis tiedossa. Jospa sitä lenkin jälkeen jaksaisi vielä saunoa. Mukavia tämmöiset rauhalliset ja hitaat illat. Minä tykkään. :) Aamulla kerkesin hieman siivoilla ja illalla ruokakaupasta löytyi pitkästä aikaa tulppaaneja väriä tuomaan. :) 





Rauhallista loppiaista! <3

-Jonna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti