sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Kaunis syksy

HUI! Ihan säikähdin, kun tajusin kuinka kauan aikaa sitten olenkaan viimeksi käynyt päivittämässä blogia. Työt todellakin vaatii oman aikansa ja tietysti Vilma myös. Yritän tästä eteenpäin päivittää blogia useammin. Pieniä sisustushaaveita olen tässä suunnitellut toteutettavaksi ja lisäksi toivon, että syksy näyttäisi meille, miten tonttikauppojen käy. Niistä siis myöhemmin... :) 

Me ollaan täällä Vilman kanssa vietetty rauhallista viikonloppua J:n ollessa extreme runissa. Eilen oltiin kotikotona käymässä ja käytiin Vilman kanssa pitkällä lenkillä kiertelemässä peltoteitä. Vilma rakastaa, kun se saa juosta irti lenkillä ja minä nautin kauuniista luonnosta. :) Ilta sitten vierähtikin Marin kanssa leffaa kattoessa ja tänään ollaankin orientoiduttu tulevaa työviikkoa kohti ja askarreltu oikein urakalla. :) 

Taneli Vilman lenkkiseurana <3 


Äitin perennapenkistä löytyi leikkokukat viikonlopuksi :) En tiedä mikä lajike tämä on, mutta luulisin  joksikin piiskuksi... Onko tietoa kellään muulla? :D


Sunnuntaiaamun viettoa :) 

Vilman kanssa käytiin aamupäivästä kävelyllä. 

Huomisen kuvistunnin valmistelua. Ruskasiili. 


Tämmöinen asukki muutti vanhempieni luokse. Say hello to Taru! <3 :) 



4 kommenttia:

  1. Kylläpä teidän koiru on kasvanu isoksi! Näyttääpä kivalta toi siili, ala-asteen kuvistunnit oli kyllä parhautta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vilma on kasvanut ihan mahdottomalla vauhdilla! Juuri vasta katsottiin Vilmasta ihan pikkupentu kuvia ja naurettiin J:n kanssa, että missä ajassa onkaan pennun piirteet kadonnut :D Kuvistunteja on kyllä kiva valmistella. Nytki oli ulkona niin lämmin, että ihan nautti ulkona askartelusta. :)

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon! :) Vilma kyllä pitää huolen siitä, että jokainen päivä sisältää vauhtia. :D Melko energinen pentu ollut pienestä lähtien. :D

      Poista