torstai 4. elokuuta 2016

Olohuoneen "kukkapöytä"

Mulla on vanha, korkea kukkapöytä odottanut sitä hetkeä, jolloin innostuisin sen entisöimään ja maalaamaan. Lisäksi muistatte varmaan mummun ja papan vanhan pirtinkaluston, joka joutui nyt väliaikaisesti syrjään. Tarkoitus olisi myös maalata penkit ja tehdä pöydästä leipomispöytä takkahuoneeseen. Eli maalausprojekteja riittää sadepäiville. :) 

Tällä hetkellä kukkapöydän virkaa toimittaa ruokailuryhmän tuoli, johon itse asiassa vehkapalmu sopii aika hyvin... :D 




No miten kävi ruokailuryhmälle, kun yksi tuoli lähti pois? Hain maalattavan pirtinkaluston penkin muistuttamaan minua tulevasta maalausurakasta ja lisäksi vaihdoin yhden ruokailuryhmän tuolin työhuoneen tuolin kanssa. Ihan kivaa vaihtelua ruokailuryhmään ja lisäksi pöydän ympärille tuli yksi ylimääräinen paikka lisää. :) 


Tänään oli vihdoin ja viimein se päivä, kun saimme lähteä Vilman kanssa ensimmäistä kertaa lenkille. Tätä päivää on kyllä odottanut sekä minä, Vilma, J ja uskoakseni myös naapurit. :D Vilmalla on ollut niin paljon menohaluja ja monesti ollaan jo haettu Vilma naapurin tontilta. Oma piha, kun on jo tullut liian tutuksi. 

Meidän ensimmäinen lenkki oli lyhyt ja eteni hitaasti, mutta yllättävänkin hyvin Vilma kulki hihnassa. Paljon on vielä opittavaa, mutta tästä on hyvä jatkaa. :) 

Välillä tuli väsy...



Kyllä tässä pikkuhiljaa opitaan käyttäytymään ihmisiksi :D 

Kauniita unia! 

-Jonna- 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti