maanantai 25. heinäkuuta 2016

Synttäreiden viettoa

Kyllä tämä maanantai on ollut pitkästä aikaa melko raskas maanantai. Töissä oli tosi kuuma (yli 30 °C kasvihuoneen sisällä) ja sen kyllä tuntui myös kropassa. Koko päivän oli heikko olo, vaikka join monta pullollista nestettä. Ei kyllä saisi valittaa näistä ihanista ja aurinkoisista ilmoista...

Töistä tullessa minua odotti toinen huolenaihe. Vilmalla nimittäin punoitti oikea silmä tosi pahasti, eikä siinä muu auttanut, kuin soittaa päivystävälle eläinlääkärille. Onneksi saimme samalle illalle ajan ja Vilmalla tosiaan oli lievä silmätulehdus, johon se sai silmägeeliä. Ilta siellä vierähtikin ja seinän maalaus siirtyi jälleen tuonnemmaksi. 

Mutta kyllä tämmöisen maanantain jaksaa, kun on mukava viikonloppu takana. Ilmat olivat mitä parhaimmat! Aurinko paistoi koko viikonlopun ja oli lämmintä! Lauantai vierähti mökillä perheen kanssa ja sunnuntaina vietettiin J:n synttäreitä täällä meillä kotona. Tarjottavaksi tein herkullista mustikkapiirakkaa, jonka ohjeen löysin VillaH:n blogista ja lisäksi tein minipizzoja sekä liha-, että kasvisversioina. Nopeaa ja helppoa tarjottavaa. Sopii minulle! :D 

Oli ihanaa saada ystäviä ja J:n vanhemmat kylään. Ilta vierähti nopeasti ja kerkesimmepä käydä aamupäivästä lounaalla J:n mummun luona. Täytyy sanoa, että täydellinen viikonloppu! Näitä lisää kiitos! :) 









Nautitaan nyt helteestä ja auringosta! :) 

-Jonna- 


2 kommenttia:

  1. Oli herkullista ja kiva käydä, kiitos vielä:) Vilma parka.. toivottavasti paranee nopsaa!

    VastaaPoista
  2. Oli ihana kun kävitte, ilta vierähti tosi nopeasti! :) Onneksi silmägeeli on alkanut heti vaikuttamaan, pikkuisen vielä punoittaa. :)

    VastaaPoista