sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Olohuoneen tehosteseinän pohdintaa

Nyt on taas kotimme stailaus lähtenyt paremmin käyntiin. Eilen hankin työhuoneeseen työpöydän ja arvatkaa millä hintaan?! 31€!! Siis pukkijalat ja pöytälevy tuli ostaa erikseen, mutta ei kyllä jäänyt pöydälle paljoa hintaan! Työtuoliksi hankin hyvin yksinkertaisen, hieman suomalaista Artek-tyyliä muistuttavan mustan tuolin.  Laitan kuvia työhuoneesta tässä lähipäivinä, kunhan saadaan huone valmiiksi laitettua. :)

Meillä olisi tarkoitus aloittaa pikkuhiljaa olohuoneen ja eteisen maalaaminen. Eilen revittiin J:n ja Vilman kanssa eteisestä tapetteja. Yllättävän hyvin lähtivätkin, tapettien alla olikin maalattua lastulevyä. Enää pitäisi päättää väri seinille. Eteiseen haluan todennäköisesti ihan valkoiset seinät, mutta olohuoneeseen haluan tehosteseinän. En tiedä mikä minuun on iskenyt, mutta oon täysin ihastunut tumman vihreän ja sinisen sävyihin.

Katselin tässä kuvia netistä ja löysin muutaman minun silmää mielyttävän vaihtoehdon:



(Kuvat: Pinterest) 

Nyt tässä vaan täytyy pohtia, olisiko väri vihreään vai siniseen taittuva... Voi tätä valinnanvaikeutta! :D 

Meidän ruokapöytä muuten sai eilen uudet tabletit. Oon kauan ihastellut punottuja pöytätabletteja ja eilen löysin sellaiset. 



-Jonna- 


2 kommenttia:

  1. Työhuoneen kuvia innolla odotellaan:) Ite mietin aluksi kauan, että tahtoisin yläkerran makkariin yhen seinän tosi tosi tumman vihreän tai munakoison värisenä.. Mutta varma valkoinen voitti kuitenkin, ainaki näin aluksi..:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No sepäse,valkoinen käy niin moneen sisustustukseen. :) Tässä on nyt pohtiminen, että kumpi väreistä olisi parempi. Eniten tässä mietityttää se, että tuleeko olohuoneesta sitten liian pimeä, siksi valkoinen olisikin varma valinta. Toisaalta onneksi on kaksi ikkunaa valoa tuomassa... Hankalaa päättää! :D

      Poista