keskiviikko 13. heinäkuuta 2016

Leikkokukka-asetelmia

Pikasesti tulin tänne kertomaan tämän päivän kuulumisia. :) Ihana hellepäivä ja aurinko on paistanut niin kauniisti koko päivän. Ilta on vietetty tavalliseen tapaan ulkona Vilman kanssa leikkien. Kävipä naapurikin moikkaamassa uutta asukasta ja toi Vilmalle tuliaisena herkkuluun. Kyllä oli Vilma tyytyväistä koiraa. :) 

Sisällä ei ole nyt pariin päivään tullut oltua ja sen kyllä huomaa heti omassa voinnissa. Energiaa on paljon enemmän ja jaksaa paljon paremmin myös töissä. Oon yrittänyt nauttia täysin siemauksin hyvästä säästä ja ollut paljon ulkona. Eilen kävimme anopin ja J:n siskon kanssa kesän ensimmäisessä kesäteatterissa. Kyllä oli kertakaikkiaan mahtava esitys. Nauraa sai maha kipiänä ja kyyneleet silmissä. Näyttelijät heittäytyivät täysillä mukaan esitykseen ja näyttelivät todella upeasti! Ehdottomasti täytyy tehdä tästä itselle jokakesäinen perinne. :) 

Tänään kuitenkin tein sen verran illalla jaksoin miettiä sisustusjuttuja, sillä tein muutaman leikkokukka-asetelman. :) Supermarketissa oli liljakimppuja hintaan 4,20€. Ei tarvinnut kauan miettiä ostaisinko, vaan kimppu kainalossa kävelin tyytyväisenä kaupasta ulos. :D Lisäksi löysin aiemmin viikonloppuna pinkkejä neilikoita. Pihalta hain lisäksi tatar-pensaan oksia täydentämään asetelmia. Meillä tatar-pensas on säästynyt kirvoilta ja oon tykännyt pensaan oksista asetelmissa. Eivät tuo mukanaan pikkuötököitä ja kestävät kuitenkin melko pitkään hyvännäköisinä. :) 


Keittiön ruokapöydän kukka-asetelma: 




Ja olohuoneen sohvapöydältä löytyy seuraavanlainen kimppu. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti