keskiviikko 8. kesäkuuta 2016

Vaatekaappien siivousta ja vapaapäivän viettoa

Kylläpä vaan vapaapäivä vierähti nopeasti! Ei ollut hetkeen ollut viikolla vapaata ja aamulla olikin hieman epävarma olo siitä, että miten päivän viettäisi. Lopulta kävikin niin, että päivä vierähti nopeammin, kuin kuvittelinkaan. Aamupäivällä kävin kevyellä juoksulenkillä ja sen jälkeen soittelin pianoa tunteroisen verran. Ruoan jälkeen keksin alkaa siivoomaan vaatekaapit. Päätin kylmästi laittaa sellaiset vaatteet pois, joita en enää käytä. Jätesäkkeihin laitoin kierrätykseen menevät vaatteet ja pahvilaatikoihin keräsin vaatteet, jotka lähtevät joko kirpparille tai kotiväelle.  
 En olisi ikinä uskonut, kuinka paljon minulla olikaan vaatteita, joita en juuri koskaan käytä! Suurraivauksen jälkeen vaatekaappeihin ja -rekkeihin tuli tilaa todella paljon. Tämä urakka olisi tullut vain tehdä paljon, paljon aikaisemmin. 





Miten niin tykkään raidallisista vaatteista?! :D Oli yllättävää huomata, kuinka paljon minulle olikaan kertynyt raidallisia vaatteita! Täytyy jatkossa ostaa muitakin kuoseja, kuin pelkkää raitaa... Tähän rekkiin valitsin ainoastaan valkoisen, mustan ja harmaan värisiä vaatteita. 

Värikkäät vaatteet puolestaan siirtyivät vaatekaappiin... 

Vaatekaappien siivosuten jälkeen olikin hyvä lähteä loppu päiväksi istumaan J:n rekan kyytiin. Käytiin tässä viereisissä maakunnissa vaihtamassa hyötylavakontteja ja kyllä olikin kiva pitkästä aikaa istua rekan kopissa ja katsella maisemia. Meilläkin J:n kanssa on arki TODELLA kiireistä, joten oli kiva pitkästä aikaa jutella rauhassa, pysähtyä syömään ja nauttia hetki yhdessäolosta, vaikka J:llehän tämä oli tietysti työpäivä muiden joukossa. Toisaalta olipahan J:llekin vaihtelua välillä saada emäntä mukaan työreissuille... :D 

Toivotaan enemmän aurinkoisia ja lämpimiä päiviä tälle kesälle, niin jos sade ja tuuli sitten väistyisivät tieltä! :) 

-Jonna-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti