maanantai 20. kesäkuuta 2016

Uusi perheenjäsen

Nyt uskallan kertoa minun J:n salaisuuden. ;) 
Meille nimittäin on tulossa kultaisennoutajan narttupentu! :D En halunnut aikaisemmin paljastaa, sillä pennusta oli kysyntää ja oli vielä epävarmaa, onnistutaanko juuri me saamaan pentu. Mutta nyt se on täysin varmaa! Varausmaksu pennusta on maksettu ja perjantaina lähdemme reissuun hakemaan koiranpentua. :) Olimme kummatkin J:n kanssa yllättyneitä siitä, kuinka nopeasti loppujen lopuksi onnistuimme oikean ja sopivan pennun hankkimaan. Pitkään olemme haaveilleet omasta koirasta, mutta Mertamaja ei ollut sopiva paikka isolle koiralle. Nyt kun muutimme tänne omakotitaloon, aloimme heti katseleen nettisivustoja ja laittamaan viestejä eri kasvattajille. Onneksi näin pian meitä onni potkaisi. :) Tuun varmaan ihan kyllästymiseen saakka laittamaan kuvia pennusta! :D 



Meillä on todella hyvin kaikkea valmiina koiran tuloa varten. Työpaikalta sain valmistujaislahjaksi äitiyspakkauksen, johon kuuluivat kynsisakset, harja, ruokakuppi ja lelu. :D Lisäksi ostimme toisen ruokakupin, lelun, hihnan, hammasharjan ja -tahnan sekä ruokaa. Vielä pitäisi peti ja aktivointilelu hommata. Sitten uskoisin, että näillä pääsisimme hyvin alkuun. :) 



Eilen oltiin J:n kanssa viettämässä parisuhdeaikaa Vimpelin saarikentällä. Ensimmäistä kertaa elämässäni pääsin katsomaan superpesistä! Ei voi muuta kuin ihailla miesten taitoa pelata! Peli oli niin tasavertaista ja katsomo oli aivan täynnä! Täytyy kyllä ehdottomasti päästä uudelleenkin. Oli niin ihana viettää kahdenkeskistä aikaa kiireisen viikon jälkeen. Ajeltiin pikkuteitä pitkin ja ihasteltiin maisemia ja välillä pysähdyttiin syömään. 


J:n sisko oli viime viikolla reissussa ja saimme ehkä suloisimmat tuliaiset ikinä: kolikkosuklaata ja salmiakkia!  :D <3 Kiitos M, jos luet tätä blogitekstiä! :) 


Aurinkoista viikkoa kaikille! :) 

-Jonna-


2 kommenttia:

  1. Voooooi! 😊 Olkaapas hyvät. 😊

    VastaaPoista
  2. Koiruliini!! Oi että. Täälläkin joka toinen päivä haaveillaan kissanpojasta ja joka toinen päivä corgin pennusta : D Harmi vaan, että ei taideta ihan pystyä nyt tässä tilanteessa tähän kämppään ottaan yhtään lemikkiä :( Sitä suuremmalla innolla odotan kyllä kuvia ja postauksia teidän pennusta :D

    VastaaPoista