tiistai 8. maaliskuuta 2016

Kahviastiaston pohdintaa...

 Niin se hiihtoloma lähti vaan käyntiin gradun äärellä ja nyt se olisi jo tiistai.. Kyllä pahasti näyttää siltä, että täällä sitä koneen äärellä loma vietetään, heh! :D 

Olen tainnut aikaisemmin mainitakin, että oon täysin hullaantunut Pentikin Valo-astiastoon. Vaalea, kaunis ja romanttinen astiasto on silmäteräni! Valo-sarjasta meillä on uuni- ja piirakka vuoka, maitokannu sekä kaksi tarjotinastiaa. Seuraavana olisi tarkoitus ostaa kahvikupit ja aluslautaset. 

Tänään kuitenkin tiskikonetta tyhjätessäni huomasin, että meidän suurin osa arkikäytössä olevista kahvikupeista on ikean valikoimaa. Ei sen puolesta kivoja kuppeja ovat, mutta en pidä siitä, kuinka ne ovat naarmuuntuneet ja osa rikkoutunut. Aloinkin miettimään, että mikä voisi olla semmoinen tyylikäs ja kestävä kahviastiasto, joka sopisi hyvin arkeen. Tässäpä muutama vaihtoehto, joita olen ihastellut. :)  


1. Iittala Teema 

Iittalan Teema-astiastot ovat selkeitä, pelkistettyjä ja kaikessa yksinkertaisuudessaaan tyylikkäitä ja hyvännäköisiä. Teema-astiastoa löytyy monena eri sävynä, mutta meidän tyyliin sopisi valkoinen tai musta. Yksi vaihtoehto olisi kerätä kumpaakin jonkin verran. 


2. Oiva siirtolapuutarha, Marimekko

Siis tämä astiasto vaan vie sydämen mennessään! Aivan kertakaikkisen ihana! Tämä on ehdottomasti yksi vaihtoehdoista. Tämän astiaston iso plussa on, että sarjaan kuuluu paljon eri astioita, kuoseja ja sävyjä. Tässä olisi pitkäksi aikaa keräilyä.  
3. Arabia, Tuokio


Tämä astiasto on myös hyvin kaunis ja jotenkin herättää kiinnostukseni, vaikka en mikään sinisen ystävä olekaan. Astiat ovat yksinkertaisia muotoilultaan ja pisaranmallinen kuviointi on myös selkeä ja kaunis. 


Mikä näistä astiastoista viehätti teitä eniten? Keräileekö kukaan jotain näistä astiastoista? Otan mielelläni vastaan kokemuksia ja mielipiteitä astiastoista. :) 


Jonna 


1 kommentti:

  1. Mullahan on tota Teemaa turkoosina ja tummansinisenä. Eilen just ihastelin tota mustaa.

    VastaaPoista