lauantai 20. helmikuuta 2016

Mustaa, valkoista ja pieni ripaus keltaista

Tämä lauantai lähti käyntiin perusteellisella siivouksella. Kyllä nyt on ihanaa kun on kaikki pinnat käyty läpi, lattiat luuduttu ja matot ja petivaatteet tuuletettu. :) En ole pariin päivään kerennyt kirjoittelemaan mitään tänne, sillä kouluhommat painaa päälle ja eilen illalla käytiin juhlistamassa J:n mummun syntymäpäiviä :) Ai että! Kyllä oli pöytä koreana ja mahat täynnä saatiin lähteä ajelemaan illalla kotia päin. Kumpa sitä joskus olisi itsekin yhtä ahkera ja taitava leipomaan! Tänään sitten vaihdetaan herkkupöytää ja suunnataan illalla minun pikkusiskoni syntympäpäivää juhlimaan! :D Eipähä tarvi pelätä tänä viikonloppuna, että jossain vaiheessa kerkeis nälkä iskeä! :D 

Tänään siivousten yhteydessä tein hieman tekstiilimuutoksia olkkariin ja makkariin. Olkkariin vaihdoin vihertävät tyynyt kokonaan pois ja nyt sohvilla on pelkästään mustavalkoisia tyynyjä. Vielä hetken! Aloin nimittäin virkkaamaan raitatyynyä, jossa väreinä uusi ihana lemppari keltainen ja valkoinen! Näitä ajattelin virkata kaksin kappalein! Makkariin siirsin vihertävät tyynyt nyt ainakin alustavaksi, mutta sinnekin olen suunnitellut, että virkkaan tai neulon mustavalkoiset tyynynpäälliset. :)




En tiiä, onko aiemmissa kuvissani näkyny kuinka hyvin valkoiset sisustustikkaat. Niissä roikkui ennen valokuvia, mutta pitkään ne olivat ilman mitään järkevää koristetta. Eilen sitten siirsin kokeilun merkeissä tikkaat makkarin nurkkaan mihin olen haaveillut vaaterekkiä. Laitoin tikkaisiin pikkusiskoltani saadun ihanan Pieces-raitaisen neulepaidan ja kirpparilta löydetyn pienen käsilaukun. Ihan kiva sisustusjuttu tämäkin! :) Tikkaiden juurelle sijoitin Kärkkäiseltä löytämäni kangaskorin, jonka täytin villalangoilla. Mitäs pidätte? :)







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti