perjantai 12. helmikuuta 2016

Huonetuoksu Vanilla Diffuseur Parfum ja ruokailutilan uusi valaisin

Tänään oon saanut nauttia vauhdikkaasta päivästä eskariopen sijaisena. Päivän päälle kävin moikkaamassa kesätyöpaikalla aina niin huippuja työkavereita ja kirjoittamassa työsopparin seuraavalle kesälle. Kotona  sitten odottikin siivousurakka ja nyt viimein pääsin tähän sohvalle hetkeksi rentoutumaan, ennen kuin aloitan kouluhommien tekemisen näin perjantain illan kunniaksi. J on lähtenyt aamulla aikaisin auraamaan ja meinasi, että yöhön asti menee  ennen kuin pääsee kotiin. Hyvää lukuaikaa siis minulle! 

Kävin tänään myös pitkästä aikaa Kärkkäisellä. Sieltä löysin muutamia pieniä ja halpoja, mutta kivoja sisusutusjuttuja..





Olen etsinyt kauan sopivaa huonetuoksua kotiimme. Nyt testiin pääsi Diffuseur Parfum Vanilla -huonetuoksu. Tuoksu oli edullinen ja näitä oli saatavina kahden eri kokoisina. Päätin ottaa aluksi pienemmän, ettei sitten harmita, jos tuoksu ei olekaan hyvä. Tuoksu on miellyttävä ja eikä liian voimakas. Ainut huono puoli näyttäis olevan, että  tuoksu ei riitä kovin isoon tilaan. Laitoin kylläkin aluksi vain kolme tikkua, mutta täytyy varmaan laittaa loputkin ja kokeilla sitten, riittäisikö tuoksu koko huoneeseen. 

No tuoksuipa tuoksu riittävästi tai ei, niin ainakin se sopii hyvin tähän asetelmaan tyylikkään pullonsa ansiosta. :D Iittalan pienen Mariskoolin olen saanut kummilta lahjaksi ja pieni kirkas tuikkukuppi on pentikiltä. Metallinen aluslautanen on äidiltä saatu. 


Toinen löytö Kärkkäiseltä oli tämä hyvin yksinkertainen, mutta niin kaivattu raitatyyny. Alkaa näitä kuoseja näkymään täällä meidän olkkarissa jo riittävästi ja kaipasin jotain hyvin yksinkertaista. Tämä raidallinen tyynynpäällinen ilmaantui, kuin pyynnöstä ja eipä tarvinnut kauan miettiä nappaanko mukaan vai en. 


Virkattu sik-sak -tyyny siirtyi nojatuoliin. Nojatuoli on J:n papan tekemä ja pidän sen ajattomasta mallista. Tarkoitus olisi vaihtaa vanha päällinen uuteen, mutta tällä hetkellä asiaa ajaa valkoinen peitto. 


Tämä kaunis talonmallinen taulu tarttui myös mukaan muutamalla eurolla. Puuväriset kehykset tuovat kivaa värivaihtelua olkkariimme.  :) 








Suurin osto oli ruokailutilan uusi valaisin. Ollaan käyty J:n kanssa aiemmin katsomassa kyseistä valaisinta ja nyt kävin hakemassa sen. Valaisin on selkeä ja tyylikäs ja sopii hyvin ruokailutilaamme. Hetki menee vaan totutellessa raidakkaaseen tunnelmaan.. :D 

Tässä sitä taas itse huomasi, kuinka pienillä asioilla voikaan muuttaa kodin ilmettä. :)
Muuten, nyt olen löytänyt uuden MUST HAVE -tuotteen. Nimittäin String-hyllyn! En ole vielä tarkemmin suunnitellut paikkaa sille, mutta ehkä ruokailutilan senkin yläpuolelle... ?  Hylly sopisi täydellisesti mm. viherkasveille ja lisäksi siihen voisi tehdä kivoja asetelmia tai laittaa kauniita astioita esille. Onko teillä kokemuksia String-hyllystä? Kestääkö hyvin astioiden tai kukkaruukkujen painoa? 
Oikein rauhaisaa viikonloppua kaikille!:) 

<3:lla Jonna

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti