maanantai 8. helmikuuta 2016

Eilisillan tunnelmointia

Hhuhhuh, niin on saatu taas uusi viikko käyntiin.. :) 

Eilen J ja äitini päättivät yllättää minut ja J kävi hakemassa vanhempieni luota koiran meille yökyläilemään! Kyllä oli ihana pitkästä aikaa paijata meidän pientä Tanelia. Välillä on outoa asua ilman koiraa, kun tottu vielä koti kotona asuessa koiran hoitoon. Jospa sitten joskus mekin sellainen hommataan. Tässä muutama kuva eilisillalta :) 





Eilen tuli harjoiteltua hieman kitaran soittoa...


ja leikittyä Tanelin kanssa.. Tuo ketun häntä on kohta jyrsitty rikki!  




Valkoinen rautalankakori löytyi sattumalta, eikä hintakaan ollut suuri! Mieluinen löytö!


"Love"-taulu on viimeisin taulun tekeleeni. Mallin löysin pinterestistä ja oli todella helppo, nopea ja yksinkertainen tehdä. Tässäpä ohje kaikessa lyhykäisyydessään.

"Love"-taulu

Tarvikkeet: musta tussi, korttipohja, viivoitin, kehykset 
Ohje: hahmottele ensin lyijykynällä nuolet ja kirjaimet. Käytä apuna viivoitinta. Mittaa tarkasti niin, että kuva tulee korttipohjassa keskelle. Lopuksi väritä mustalla tussilla. 

Mulla onkin tässä suunnitteilla isomman sisustustaulun tekeminen. Se vaan vaatii enemmän työaikaa, joten saa nähdä pääsisinkö tulevana viikonloppuna aloittamaan urakan. 


Ensimmäinen Iittalan Nappula-kynttiläjalka on nyt hankittuna. Jippii! Lisäksi uusin löytö, kuparinen kynttilänjalka, tuo mukavasti väriä senkin musta-valkoiseen ilmeeseen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti